Amélie still seeks solitude. She amuses herself with silly questions about the world below, such as "how many people are having an orgasm right now?"


Björken har fått rätt så stora musöron nu. "Rätt så stora" är i och för sig ett väldigt relativt begrepp, especially eftersom naturen vid den här tiden i vanliga fall brukar vara så gott som färdigutomblommad och klar. I förhållande till det, så skulle man kanske kunna uttrycka det mer i stil med "jävligt pyttesmå musöron". Men vad vet jag.

Klassen är på John Bauergymnasiet och får håret klippt. En annan är för konservativ och inskränkt för att låta någon utöver sin vanliga frisör (som hon haft i alla herrans år) klippa hennes hår. Nämner inga namn, vill ju inte hänga ut mig själv. Istället sitter jag i leriga, höiga mjukisbyxor, dricker té ur koppen på ovan publicerade bild och lyssnar på Detektivbyrån. Ska köra traktor och få betyg i bmk om fyra minuter, sedan är det tänkt att vi ska avveckla företaget. Och ikväll har vi mösspåtagning. Inte mösspåtagning som i Stora Stockholm inte, nej, här kör vi på grillning vid Indalsälvens strand och Champagne. Fint som snus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0